Zomer bij Minimax

Verzacht uw zomer  met onze actie.

Over ons


Onze filosofie en de Minimax

Na tien jaar ervaring in het bouwen van waterverzachters beslist de Belg Luc Chantraine om in zee te gaan met een Britse producent en zakenpartner.
We schrijven dan 2003 en de joint venture Halutec (Harvey, Luc en hun technologie) gaat van start. Vanaf dag één is hun motto:

"Ondubbelzinnige service en garantie maken de
kwaliteit van een product pas compleet.
U kunt altijd op ons rekenen!”

Lees hier wat anderen van ons vindenStuur mij informatie

Wilt u alles over ons en de Minimax te weten komen? Onze expert komt graag geheel vrijblijvend bij u langs.

Maak een afspraak

Over Luc Chantraine

De missie van Luc Chantraine was duidelijk: nummer één worden in Europa met een uniek product, zonder in te boeten op service en garantie.

Toen de Europese joint venture Halutec (Harvey, Luc en hun technologie) Minimax op de Belgische markt bracht, legde ze er meteen de nadruk op: Minimax is niet alleen het beste product, als klant krijgt u bij Minimax ook de beste begeleiding.

[ABOUT_LUC_ALT]

Over de Minimax

Minimax, de ideale waterontharder, is klein, werkt op waterdruk en heeft geen elektriciteit nodig. Het is bovendien een dubbel uitgevoerd systeem, waardoor de waterlevering nooit onderbroken wordt. De Minimax levert altijd precies zoveel onthard water als de gebruiker vraagt..


Toen het begon: 1978

De eerste ontharders werden verkocht en geïnstalleerd in 1978. Vanaf dan tekent de wil zich af om het allerbeste toestel op de markt te ontwikkelen. Vandaag zijn we de nummer 1 fabrikant van huishoudelijke waterontharders in Europa. In België is Minimax marktleider en telt het bedrijf 7 vestigingen, verspreid over het hele land. Een groeiend team van gedreven medewerkers zetten zich elke dag in om verder te bouwen aan het succes.

Lees meer over de werking van de MiniMax [PHILOSOPHY_ALT]

Over onze filosofie

De Minimax is niet alleen de beste, hij krijgt ook de beste begeleiding. Het mooiste bewijs daarvoor leveren onze klanten: kopers van de Minimax ontpoppen zich spontaan tot ambassadeurs van hun goede aankoop. Inmiddels is er bijna geen postcode te vinden waar zich geen Minimax-klant bevindt.

De Minimax van Halutec is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot marktleider in de productie van waterontharders zonder elektriciteit. Net als onze klanten zijn we blij met dat succes, en willen we dat enthousiast uitbouwen. Maar daarbij houden we één ding goed voor ogen: ondubbelzinnige service en garantie maken de kwaliteit van het product compleet. U kunt altijd op ons rekenen!


Ons team

Service en garantie maken de kwaliteit van een product pas compleet; volgens die filosofie werken wij als team en daarom staan wij altijd voor u klaar.


is de e Minimax geïnstalleerd in