De productie van de Minimax waterontharder


Minimax - Harvey
De Minimax is ontstaan uit een samenwerking tussen Engeland en België

Onze fabriek

Toen Harvey en Luc hun krachten bundelden en de Engelse en Belgische producties samenvoegden, hadden ze één droom. De nummer 1 worden in Europa voor het bouwen van huishoudelijke waterontharders. Met de opening van 'Castle Works' in september 2006 slaagden ze in hun opzet.

Een fabriek van 5.000 m2 die helemaal gewijd is aan het bouwen van één product, de Minimax waterontharder. We houden ons met één ding bezig, maar willen het dan ook goed doen. Start aan de top en werk van daar je weg naar boven, dat is ons devies voor de meer dan 250 werknemers die dagelijks bij Minimax werken.


Het WRAS keurmerk

WRAS (Water Regulations Advisory Scheme) is een Europese keuringsorganisatie, en dan specifiek voor het testen van waterbehandelingsapparatuur. De WRAS-keuringen zijn zeer strikt en qua autoriteit vergelijkbaar met die van het WTCB, Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf.

De Minimax waterontharder werd getoetst aan alle eisen inzake drinkwaterkwaliteit, verbruik en installatie. Onze waterontharder heeft voor de derde keer op rij het WRAS keurmerk gehaald. Zo bent u zeker van de kwaliteit!

[WRAS_APPROVED_ALT]

Garantie

Bij aanschaf van een Minimax waterontharder is 10 jaar volledige garantie inbegrepen. Volledig, omdat de kosten voor onderdelen, voorrijden, én gewerkte uren hiermee gedekt zijn.

Mocht er iets gebeuren dan lossen wij het voor u op. Dat garanderen wij!

[10_YEAR_GUARANTEE_ALT]
is de e Minimax geïnstalleerd in